KIZILELMA MAHALLESİNDE TOPLU İFTAR PROGRAMINA KATILIM SAĞLADIK

02.06.2018 Cmt

İlçemiz Kızılelma mahallesinde mahalle muhtarlığı ile hayırseverlerin katkılarıyla iftar programı düzenlendi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Kızılelma mahallesinde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

İftar programında mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan Başkan Kırhasanoğlu,vatandaşlarla sohbet etti.

İlçeye bağlı mahalle ve köylerde düzenlenen iftar programlarına teşkilatımızla birlikte katılım sağlamayı sürdürdüklerini söyleyen,Kırhasanoğlu,Kızılelma mahallemizde muhtarlığımız ve hayırseverlerin öncülüğünde güzel bir organizasyon düzenlendiğini belirtti.

Programda katkıları olan herkese teşekkür eden Kırhasanoğlu,birlik ve beraberlik olunca mahallelerimizde güzel şeyler yapılmaya devam ediyor.’’diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Abdurrahman Karaca’da, düzenlenen iftar programına katılımlarından dolayı başta Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu olmak üzere uzaktan ve yakından katılan herkese çok teşekkür ettiğini belirterek şöyle devam etti:

:Muhtarlığımız öncülüğünde hayırseverlerimizin katkılarıyla güzel bir program oldu. Katılımın yüksek olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Bu tür programları düzenlemek için mekân her şeyden çok önemli oluyor. Bizler bu akşam bu rahatlığı gördük. Hayırseverlerimizin katkılarıyla merkez caminin alt katına kazandırılan toplantı salonu mahallemize çok yakıştı. Artık bundan sonra mahallemizde bu tür organizasyonları gönül rahatlığı ile yapmaya devam edeceğiz. El ele verildiği zaman çok güzel hizmetler ortaya çıkıyor’’dedi.

Düzenlenen iftar programına Başkan Kırhasanoğlu ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,Belediye Meclis Üyesi Abdullah Çakıroğlu, Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu, ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.