MİLLETVEKİLİ SABRİ ÖZTÜRK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

12.06.2018 Sal

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, ilçemizde bir dizi ziyaretler düzenlendi.

Belediye Bahçesinde Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri, Ağabey Turan, Harun Durdu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili ve Milletvekili adayı Sabri Öztürk,daha sonra ilçe merkezinde halkımızla bir araya geldi.

Öztürk,yaptığı açıklamada,Yağlıdere İlçemizde esnaflarımızı ziyaret ettik.Her daim bizlere en yüksek desteği veren hemşehrilerimize teşekkür ediyor, tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum.’’diye konuştu