YAĞLIDERE BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN HALKA AÇIK İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

12.06.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanlığı tarafından ilçe halkına iftar yemeği verildi.

AK Parti Giresun Milletvekili ve Milletvekli adayı Cemal Öztürk,ilçe meydanında verilen iftar yemeğinde yaptığı açıklamada, Yağlıdere Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen halk iftarında hemşehrilerimizle buluştuk. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin’’dedi.

Başkan Kırhasanoğlu,ise , şevkat ve merhamet ayı olan Ramazan vesilesiyle iftar yemeğinde ilçemizde bütün vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini söyledi.

Kırhasanoğlu,birlik ve beraberliğimize vesile olan bu güzel Ramazan gününde, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bütün herkesin ramazan ayını kutluyorum. İnşallah nice ramazanları ve bayramları birlik ve beraberlik içinde geçiririz” dedi.