ÜÇTEPE BELDE SAKİNLERİYLE BULUŞTUK

13.06.2018 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Ramazan ayı münasebetiyle mübarek ayın ilk gününden itibaren başlattığı "Teravih Sonrası Ramazan Sohbetleri" ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Bu akşam ilk olarak Üçtepe Beldesi Çağlayan mahallesinde mahalle muhtarlığın mahalle sakinlerine yönelik düzenlenen iftar sofrasına konuk olan Başkan Kırhasanoğlu ve beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,yönetim kurulu üyeleri Erdal Çayan,İbrahim Bayram ile birlikte teravih namazı sonrası Üçtepe Beldesini ziyaret etti.

Burada Çağlayan mahalle muhtarı Yakup Aydın ve belde sakinleriyle bir araya geldiklerini ifade eden Kırhasanoğlu,gittikleri her yerde mübarek ramazan ayının getirdiği muhabbet ile güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz.’’dedi.