AKPINARLILAR DERNEĞİNDEN ZİYARET

13.06.2018 Çar

Akpınarlılar Köyü Sosyal Dayanışma Yardımlaşma Kalkındırma Yaşatma ve Kültür Derneği Başkanı Güner Şahin, Onursal Başkan Rahmi Köksaldı,Yönetim kurulu üyesi Sebahattin Şahin ile birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili bilgiler veren Onursal Başkan Rahmi Köksaldı,Dernek olarak yarın akşam Akpınar köyünde düzenleyecek olduğumuz iftar programına başkanımızı davet ettiklerini söyledi.

Bu sene 14 Temmuz’da 19.düzenlenecek olan Çıkrıkkapı yayla şenliği ile ilgili de başkan Kırhasanoğlu ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Köksaldı,başkanımıza göstermiş olduğu misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kırhasanoğlu’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,derneğin düzenleyecek olduğu programlara teşkilatımıza birlikte katılmaya gayret göstereceklerini belirtti.