ORTAKÖY KÖYÜNDE İFTAR SOFRASINA KONUK OLDUK

14.06.2018 Per

iftar programları son olarak Ortaköy köyünde devam etti.

Yağlıdere ilçemizde ramazan ayı dolayısıyla her akşam mahalle ve köylerde düzenlenen iftar programları son olarak Ortaköy köyünde devam etti.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu,AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karakuşlu,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram ile birlikte Ortaköy köyünde halkımızla birlikte iftar açtı.

Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, bu sene ramazan ayı dolayısıyla her akşam farklı noktalarda iftar sofralarına konuk olduklarını hatırlattı.

Kırhasanoğlu,son olarak Ortaköy köyümüzde vatandaşlarımızla beraber iftarımızı açıyoruz. Mahalle ve köy iftarları programlarına katılarak halkımızla aynı sofrada olmaktan son derece memnun oluyoruz. Katkılarından dolayı hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Ortaköy köyü Muhtarı Muhammet Karadere ise, köyümüzde artık geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza katkılarından dolayı başta başkanlarımıza ve uzaktan yakından katılan tüm misafirlerimize şükranlarımı iletiyorum.’’diye konuştu.