YAĞLIDERE HAZIR BETON SANTRALİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28.06.2018 Per

İlçemiz Sevinçağzı mevkiine kurulan Yağlıdere Hazır Betonun bugün resmi açılışı gerçekleştirildi.

İlçemiz esnaflarından Aydın Çayan, Abdullah Durdu, Mustafa Turan Oflu ortaklığında açılan beton santralinin açılışını Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaaslan,Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Anaforoğlu ile birlikte gerçekleştirdi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,santralin açılışında yaptığı konuşmada, bu iş yerimizin hayırlısıyla uzun yıllar memleketimize milletimize hizmet etmesini temenni ediyorum’’dedi.

Kırhasanoğlu,Anadoludaki bizim gibi içerdeki ilçelerde bu gibi iş yerlerinin açılması bizim açımızdan ve halkımız için velinimettir. Biz bunun gururu içerisindeyiz. Aydın Çayan, Abdullah Durdu, Mustafa Turan Oflu kardeşlerimize ilçemize böyle bir tesis kazandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.’’dedi

Burada yaklaşık 15 kişinin istihdam edileceğini ifade eden Kırhasanoğlu,bu bizim için büyük bir hizmettir. Bunun gibi yada değişik projeler burada yapılan yatırımlar ilçemize çok büyük katkısı olacaktır. İş yerinin hayırlı olmasını temennisinde bulunuyorum’’diye konuştu.

Konuşmanın ardından santralin açılışı yapıldı.