17.BULARI YAYLASI TAFLAN ŞENLİĞİ AÇILIŞI 7 TEMMUZ CUMARTESİ AKŞAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10.07.2018 Sal

Yağlıdere ilçesinde 17.Buları yaylası taflan şenliği açılışı 7 Temmuz Cumartesi Akşamı ilçenin Buları yaylasında gerçekleştirildi.

Taflan Şenliği'nin açılışında şenlik ateşinin yakılması, havai fişek gösterileri ve yöresel sanatçı konserleri ile devam etti

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından Güllüce Köyü Muhtarlığının katkıları ile Buları Yaylasında bu sene 17.düzenlenen Taflan Şenliği Cumartesi Akşamı şenlik ateşinin yakılması, havai fişek gösterileri ve yöresel sanatçılarımızdan Alim Koca,Karadenizli Yaşar,Abdullah Menteşe,Cemile Küpüç konser verdi.

Şenliğin Açılışına, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Bahçekapılı,Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar, Tuzla Giresunlular Dernekler Platformu Başkanı Hüseyin Koca, Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Erol ile çok sayıda ilçe halkı katıldı.