HALK EĞİTİM MERKEZİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCULARI TAFLAN ŞENLİĞİNDE GÖSTERİDE BULUNDU

10.07.2018 Sal

İlçemizi karate sporunda başarıyla temsil eden ve katıldığı yarışmalarda büyük bir başarıya imza atan Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız 17.Buları Yaylası Taflan Şenliğinde gösteride bulundu.

Sporcularımızın yaptığı başarılı gösteriler şenliğe katılanlar tarafından beğeniyle izlendi.

Gaziantep ilinde düzenlenen Türkiye Minik Yıldız Karate Şampiyonasında +45 kiloda Mehmet Akif Çıtlak Türkiye birincisi olmuştur.

40 kiloda Gürkan Kağan Kılıç Türkiye ikincisi olmuştur.

Okullar arası karate şampiyonasında Semih Volkan Gökçek Türkiye birincisi olmuştur.

Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kuülübü Başkanı İlhan Bahçekapılı, bu başarıların gösterilmesinde desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Hasan Uğuz’a, Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna’a,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne,Tuzla Giresunlular Dernekler Platformu Başkanı Hüseyin Koca’ya ve hayırsever Yağlıderelilere teşekkür ederiz’’dedi.