KIRHASANOĞLU BELEDİYEMİZ PERSONELLERİNDEN SUNAY AYDIN İLE BÜNYAMİN BEKTAŞIN NİKAHINI KIYDI

12.07.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, belediye Yazı işleri personellerinden Sunay Aydın ile Harita Teknikeri Bünyamin Bektaş’ın nikâhını kıydı.

Belediye toplantı salonunda, Sunay ve Bünyamin çiftinin nikâh törenlerinde, sevenleri ve çalışma arkadaşları yalnız bırakmazken, nikâh şahitleri ise Yağlıdere Belediyesi Çevre Mühendisi Betül Akkaya ve İnşaat Mühendisi Murat Kahyaoğlu oldu.

Sunay ve Bünyamin çiftinin nikâhını kıyan Başkan Kırhasanoğlu, imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını geline verdi.

Nikâh törenin ardından çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kırhasanoğlu, ‘’bugün belediyemiz personellerinden Sunay ve Bünyamin çiftinin nikâhını gerçekleştirdik. Mutluluklarına ortak olduk. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz’’diye konuştu.

Sunay ve Bünyamin çifti ise mutlu günlerinde yanlarında olan Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ile mesai arkadaşlarına ve yakınlarına teşekkür etti.