KIRHASANOĞLU YAZ KURAN KURSLARINI ZİYARET ETTİ

20.07.2018 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçe müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarını ziyaret etti.

Okulların kapanması ile birlikte ilköğretim öğrencilerine yönelik açılan yaz Kur'an kurslarını ziyaret eden Kırhasanoğlu, öğrencilerle sohbet etti.

Ayrıca belediye tarafından Merkez Kuran Kursu, Merkez Eski Cami Kuran Kursu, Fatih Cami Kur’an kursunda eğitim gören öğrencilere, çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

Başkan Kırhasanoğlu,ziyaretlerde yaptığı açıklamada, çocukların kuran kurslarında zamanlarını iyi değerlendirmesi tavsiyesinde bulunarak, ''Aileleriniz sizi yaz Kuran kurslarına göndermiş sizlerde dininizi öğrenmişsiniz Kuranı kerim okumayı iyi ki öğrenmişiz diyeceksiniz’’dedi.

Şimdi bu kurslarda hiçbir şey öğrenmezsen daha sonra ilerleyen yaşlarda bunun öğrenmenin zor olacağını ifade eden Kırhasanoğlu,’’bugün yaparım. Yarın yaparım. Günden güne gider.öğrenemezsiniz.gelmişken zamanınızı iyi değerlendirin. İyi çalışın. Bunun bize lazım olduğunu önemli olduğunu okumamız gerektiğini dinimizi öğrenmemizi gerektiğini bilin. Ona göre çalışın.’’diye konuştu.

Ziyaretlerde Başkan Kırhasanoğluna, İlçe Müftülüğü personellerinden Sezer Ersoy ile Ali Akbayrak eşlik etti.