ŞEHİTLERE DUA KİTAPLIĞI PROJESİ

24.07.2018 Sal

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,’’Şehitlere Dua Kitaplığı’’ projesini başlatan Çorum ilinden gelen Yılmaz Eren (18) ve arkadaşlarını misafir etti.

Amaçlarını vatan savunmasında canlarını korkmadan veren şehitlerin ailelerinin yalnız olmadığını göstermek olduğunu ifade eden proje sorumlusu Yılmaz Eren projenin ilk etapta Çorum ili Oğuzlar ilçesinde hayata geçirildiğini bundan sonrada 81 il 957 ilçede projenin hayata geçirilmesini istediklerini belirtti.

Başkan Kırhasanoğlu’da,gençleri ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek,’’Çok güzel bir projeyi sunmak için bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah düşündükleri gibi güzel işler çıkarırlar’’diye konuştu.