MEVLİD VE DÜĞÜN TÖRENLERİNE KATILIM SAĞLADIK

03.09.2018 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Dudu, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Bayram ile birlikte mevlidi şerif programı ile düğün törenlerine katılım sağladı.

İlk olarak Giresun Merkez Hacı Miktat Camisinde rahmetli AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncünün mevlidi şerif programına katılan Kırhasanoğlu ve beraberindekiler daha sonra Giresun Aksu Mahallesinde ilçemiz Devlet Hastanesi personellerinden Mehmet Demir’in kızın düğün töreni ile Yağlıdere EKO düğün salonunda Elmabelen köyünden Songül ve ve Hüseyin çiftinin düğün törenine katılım sağladı.

Halkımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sürdürdüklerini belirten Kırhasanoğlu,bu akşam ilk olarak rahmetli il başkanımız için düzenlenen mevlid programına katıldık.Başkanımıza Allahtan rahmet diliyoruz.Başkanımızın bizler de ayrı bir yeri vardır.Yüce mevlam rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun.''dedi.

Daha sonra da iki tane düğün törenine katıldıklarını söyleyen Kırhasanoğlu,halkımızın mutlu günlerinde yalnız bırakmadık'diye konuştu.