YAĞLIDERESPORUMUZA SÜPER AMATÖR LİGDE BAŞARILAR DİLERİZ

03.09.2018 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun Süper Amatör kümede mücadele edecek Yağlıderespor Futbol takımının antrenmanını ziyaret etti.

İlçe stadında düzenlenen antrenman öncesi Başkan Kırhasanoğlu,teknik heyet ve yöneticilerle bir araya gelerek takımın son durumu hakkında bilgiler aldı.

Geçen yıl 1. Amatör Lig’de namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lige çıkma fırsatını elde ettiklerini hatırlatan Başkan Kırhasanoğlu, Zorlu bir lig bizleri bekliyor. Bu akşam sporcularımız ile bir araya geldik. Antrenmanlar gayet keyifli ve sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Ben bu sezon Yağlıderesporumuz başta olmak üzere ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette,Yağlıderespor Antrenörü Güven Karaman, Yardımcı Hoca Ahmet Kürtün, Yöneticilerden Uğur Karaman,Aytekin Oflu, Recep Yanbul ile futbolcular hazır bulundu.