BEM-BİR-SEN' DEN YAĞLIDERE BELEDİYESİNE ZİYARET

BEM-BİR-SEN
05.09.2018 Çar

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası(Bem-Bir-Sen) İl Başkanı Coşkun Musaoğlu, beraberinde Başkan Yardımcısı Muslihiddin Aydın ile birlikte Belediyemizi ziyaret etti.

Ziyarette,2018 yılı içerisinde Yağlıdere belediyesi çalışmaları memurların maaş ve sosyal hakları kaynaşma ve fikir alışverişi yapılarak belediye başkanlarıyla uyumlu bir şekilde yapılan çalışmalardan daha etkin ve verimli olması için toplantı düzenlendi.

Toplantıda,Bem Bir –Sen İlçe Temsilcisi Musa Kazım Elevli,Belediye Yazı İşleri Müdürü Halit Yanbul,Hesap İşleri Müdürü Uğur Karaman, İnşaat mühendisi Murat Kahyaoğlu,Çevre Mühendisi Betül Akkaya Özdemir,Harita Teknikeri Bünyamin Bektaş, Yazı İşleri Memuru Sunay Aydın Bektaş hazır bulundu.