ASKERE UĞURLAMA DAVETİNE KATILIM SAĞLADIK

06.09.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemiz esnaflarından Hamza Küpüç’ün askere uğurlama davetine katıldı.

Aydın iline gidecek olan 1998/3 tertip Hamza Küpüç için ilçenin Günece Mahallesi merkez camisinde akşam namazı ile yatısı namazı arası program düzenlendi.

Programda Başkan Kırhasanoğlunun yanı sıra, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir, İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram’da hazır bulundu.

Belediye Başkanı Kırhasanoğlu, asker uğurlamanın Türk milletinin geleneklerinde önemli bir yer tuttuğunu belirterek, ’bu akşam da ilçemiz esnaflarından kardeşimiz Hamza Küpüç’ün davetine katılım sağladık. Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olsun’’diye konuştu.