TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN SEZER ORAL'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDUK

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN SEZER ORAL
13.09.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere,Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan Özdemir,AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Bayram Durdu ile birlikte ilçemiz Sinanlı Köyünde Oral ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Espiye ilçesi Ericek köyünde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını Kaybedenlerin arasında yer alan 15 yaşındaki Sezer Oral için bugün Sinanlı köyünde cenaze töreni düzenlenecek.

Başkan Kırhasanoğlu, yaptığı açıklamada,Espiye ilçesi Ericek köyünde, Karaoavcık Yaylası'ndan dönenleri taşıyan minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş 11 kişide yaralandığını hatırlatarak;Elim kazada yaşamını yitiren hemşerilerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz''diye konuştu.