İLÇEMİZDE İLK VE ORTA DERECELİ OKULLARA ZİYARET DÜZENLENDİ

01.10.2018 Pzt

Yağlıdere Kaymakamı Yasin Toktumur,Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti ilçe Başkan vekili Hüseyin Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Ağabey Turan, Harun Durdu ile birlikte ilçe merkezinde Mustafa Kemal İlkokulu, Şehit Enver Şahin Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ziyaret edildi

Ziyaretlerde ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere Belediye Başkanlığımız tarafından kırtasiye seti dağıtımı yapıldı.

Kırtasiye seti dağıtımının ardından Kaymakam Toktumur başkanlığında okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenlerle toplantı düzenlendi.

Yağlıdere Kaymakamı Hasan Toktumur,yaptığı konuşmada,2018-2019 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

İlçedeki okullarda bu sene başarının daha iyi noktalara geleceğini söyleyen Toktumur,''Bizler her zaman elimizden geldiği kadar destek vermeye hazırız. Gecen sene ilçemiz ilk dört ilçe içinde yerini almış. Bu sene hedef daha iyi olacağını belirtti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, eğitim öğretim yılının başlamasının ardından ilçe merkezindeki ilk ve orta dereceli okullara ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kırhasanoğlu,her yıl olduğu gibi bu yılda okullarımızda ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmayı sürdürdüklerini belirterek,''okullarımız bizler için önceliklidir. Okullarımıza ihtiyaçları konusunda belediyemiz adına yapılacak işlerden her zaman yanındayız. Yanında da olmayı da devam edeceklerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk’de,gecen yıl öğretmenlerimizin özverili çalışmaları neticesinde önemli çalışmalar elde ettik. Hedefimizi bu sene daha yukarılara taşımak istiyoruz’’diye konuştu.