CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

03.10.2018 Çar

Camiler ve din görevlileri haftası” etkinlikleri kapsamında Yağlıdere İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezine bağlı mahalle ve köylerde görevli imamlar ile emekli imam hatiplerin katıldığı kahvaltılı program Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda gerçekleştirildi.

Programda, bu zamana kadar cami hizmetlerine katkılarından dolayı emekli imam hatip Nuri Genç, Hüsnü Turan ile Halil İbrahim Kır’a ilçe müftülüğü tarafından plaket takdim edildi.

Plaketleri, Emekli İmam Hatip Nuri Genç’e Kaymakam Yasin Toktumur,Hüsnü Turana Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu Halil İbrahim Kır’a İlçe Müftüsü Fatih Sarıgül takdim etti.

İlçe Müftüsü Fatih Sarıgül, programda yaptığı konuşmada, Camiler ve din görevliler haftası hepimiz ve hepiniz için ülkemiz ve ailelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’dedi.

Ekim ayının ilk haftasını camiler ve din görevliler haftası olarak kutlandığını ifade eden Sarıgül, programda emeği gecen herkesi tebrik ediyorum’’diye konuştu.

Emekli imam hatiplerimiz Hüsnü Turan ve Halil İbrahim Kır hocalarımızın ilçeye hayırseverlik noktasında çok büyük katkılarının olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu’da,yeni hocalarımızın da bu şekilde görevler yapmasını Mevla’m nasip eylesin’’şeklinde konuştu.

Program, emekli imam hatip Nuri Genç’in yaptığı duanın ardından sona erdi.