KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI TAKİP ETTİ

05.10.2018 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçe stadında Yağlıderespor –Keşap Belediyespor arasında oynanan hazırlık maçını takip etti.

Pazar günü süper amatör kümede ligin ilk maçına çıkacak olan Yağlıderespor futbol takımımıza başarılar dileyen Başkan Kırhasanoğlu,sezon öncesi güzel bir çalışma ortamı geçirdiklerini belirterek şöyle devam etti:

‘’Bizler Yağlıderespor olarak her sezon olduğu gibi bu sezonda centilmence mücadelemizi devam ettireceğiz. İçeride ve dışarıda oynayacak olduğumuz tüm karşılaşmalarda disiplinden asla taviz vermeyeceğiz. Hedefimiz bu sezon ligde ses getiren bir ekip olmaktır. Bunun için de ligde farklı bir Yağlıderespor olacaktır’’diye konuştu.

Başkan Kırhasanoğluna antrenman ziyaretinde As Başkan Uğur Karaman, Yöneticilerden,Muammer Kılıç, Aytekin Oflu, Recep Yanbul eşlik etti.