KIRHASANOĞLU:’’BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İLÇEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

07.10.2018 Paz

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu:’’Birlik ve beraberlik içinde ilçemizi her kulvarda başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz’’dedi.

İlçemiz Mert Tuğra Pide salonunda verilen yemekte konuşan Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,sezona farklı galibiyet ile başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yeni bir takım oluşturduklarını ilk maç olmasına rağmen farklı bir maç olduğunu ifade eden Kırhasanoğlu,’’inşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi birbirimizi tanıyacağız. Daha iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum’’dedi.

Kırhasanoğlu,bugün kü maçta takımımıza galibiyet yemeği jestinde bulunan Kanada da yaşayan iş adamı kardeşimiz Mehmet Tös’e futbol takımımız adına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlikle ilçemizi başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz’’diye konuştu.

Düzenlenen yemeğe,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk,Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Habil Kır,Ziraat Odası Başkanı Sezai Çağlar,AK Parti Giresun Teşkilat Başkanı Nail İpek,AK Parti Yağlıdere Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,İş adamı Mehmet Tös,Teknik Direktör Güven Karaman,Yağlıderespor Yöneticilerinden Uğur Karaman,Aytekin Oflu,Abdurrahman Karaca,Muammer Kılıç,Recep Yanbul,Yusuf Demir,ile futbolcular katıldı.