İLÇE MERKEZİNDE VE ÖMERLİ KÖYÜNDE HASTA ZİYARETİ DÜZENLEDİK

09.10.2018 Sal

İlçemize bağlı mahalle ve köylerde hasta ziyaretlerimiz devam ediyor.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bu akşam ilçe merkezinde ve Ömerli köyünde hasta ziyaretinde bulundu.

İlk olarak ilçemiz bük mahallesinde ilçemiz esnaflarından ilçe yönetim kurulu üyesi Ayhan İbaş’ın geçtiğimiz günlerde Ameliyat olan kızını ziyaret eden Başkan Kırhasanoğlu ve beraberindekiler ardından ilçemiz Ömerli köyüne giderek burada ilçemiz eski esnaflarından Turhan,Emine Özbay çiftini evinde ziyaret etti.