AKDOĞAN MAHALLESİNDE HASTA VE TAZİYE ZİYARETİ

10.10.2018 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Belediye Meclis Üyesi Harun Durdu,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir,Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram ile birlikte ilçemize bağlı Akdoğan mahallesinde taziye ve hasta ziyaretinde bulundu.

Ali Yılmaz, Bayram Yılmaz, Muzaffer Durdu, Şeref Zıvalıya geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Başkan Kırhasanoğlu,''Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ilçemiz sevilen simalarından Hakkı Durmuş amcamızın eşi Lütfü’ye teyzemize taziye ziyaretinde bulunup acılarını tekrar paylaştıklarını söyledi.

Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim için çok değerlidir diyen Kırhasanoğlu,Her zaman halkımızın mutlu günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de yanlarında olmayı sürdüreceğiz’’diye konuştu.