BELEDİYE İŞ SENDİKASI TARAFINDAN KIRHASANOĞLUNA PLAKET

12.10.2018 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna,Belediye İş Sendikası ile Yağlıdere Belediye Başkanlığı arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı plaket takdim edildi.

Düzenlenen plaket takdimi öncesi Kırhasanoğluna sendika üyeleri tarafından çiçekte takdim edilerek teşekkür edildi.

Yağlıdere Belediyesi ile uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sendika Başkanı Halil Yeşiltepe,sendika anlayışımız sadece ücret sendikası olmadığını çalışanlar ve belediyenin her türlü sıkıntısını koruduğunu ifade ederek Başkan Kırhasanoğluna yapmış olduğu katkılardan dolayı sendika üyelerimiz adına teşekkür ediyorum’’diye konuştu.

Başkanlık makamında gerçekleşen programa,Başkan Yardımcısı Samim Dizdar, İlçe temsilcisi Emin Çayan, Sendika Çalışanı Katip Umut Işık’ta hazır bulundu.