SPORA VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI BAŞKAN KIRHASANOĞLUNA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

12.10.2018 Cum

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğluna amatör spora yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Plaketi Başkan Kırhasanoğluna Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlulları takdim etti.

Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘8-14 Ekim Amatör Spor Haftası’ olması dolayısıyla düzenlenen ödül töreninde Yağlıderesporu ve Yağlıdereyi temsil ettiklerini belirten Belediye Başkanı Abdurahman Kırhasanoğlu,geçtiğimiz sezon mücadele ettiğimiz birinci amatör kümede namağlup olarak şampiyon olup süper amatör kümeye yükseldiklerini hatırlattı.

Başkan Kırhasanoğlu,bu sezonda süper amatör kümede ilk maçımızdan galibiyet ile ayrıldık.Hafta sonu oynayacak olduğumuz Pirazizspor müsabakasından da galibiyet ile ayrılmayı hedefliyoruz. Gecen sezon olduğu gibi bu sezon da Yağlıderespor adından söz ettirmeye devam edecektir.İlçede bundan sonra da spora imkanlar ölçüsünde desteklerin devam edeceğini söyledi.