KIRHASANOĞLU:''YENİKAPI'DA İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK ''

KIRHASANOĞLU:
30.10.2018 Sal

Giresun Sivil Toplum Örgütleri Federasyonunca bu yıl 12. yapılan Giresun Günlerinin coşkulu geçtiği bildirildi.

Yağlıdere Kaymakamlığı,Yağlıdere Belediyesi, Üçtepe Belediyesi ile ortaklaşa stant açan Yağlıdereliler Derneği en büyük ilgiyi çeken stantların başında geldi.

Yağlıdereliler Standında resim sergisinde Yağlıdere ’ve Üçtepe resimleri gurbette bulunan hemşerilerimiz tarafından ilgiyle meraklı bakışlar ardından seyir edildi.

Standı gezmeye gelenlere yöresel yemek ve tatlı ikramı Fındık ile ilimizi ve ilçemizi tanıtıcı kitaplar hediyeler edildi.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,İstanbul Yenikapı’da Yağlıdere coşkusu yaşanmıştır. Bu coşku her yıl artarak devam ediyor.’’dedi.

Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk’de bizleri gurbette yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum’’dedi.

Yağlıdereliler Dernek Başkanı Özer Kahveci ise, Bizler Yağlıdereliler Derneği olarak her sene damgasını vurduğumuz Giresun Günlerinde yine ses getiren ilçe olmanın gururunu yaşadık’’diye konuştu.

Yağlıdereliler standına Valiler,Milletvekilleri,Kaymakamlar,Belediye Başkanları,Siyasi parti il ve ilçe başkanları,sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda Yağlıdereli ve Giresunlu hemşehrilerimiz ziyaret düzenledi.