KIRHASANOĞLU ANKARA'DA BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

KIRHASANOĞLU ANKARA
01.11.2018 Per

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Yağlıdere ilçesine yapılacak projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak İstanbul Milletvekili TBMM İdari Amiri hemşehrimiz Hasan Turanı ziyaret eden Kırhasanoğlu daha sonra, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu Başkanı Giresun Milletvekili Cemal Öztürk,Giresun Milletvekili Kadir Aydın,Adalet Komisyon Üyesi Giresun Milletvekili Sabri Öztürk,İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nurullah Öztürk,DSİ Genel Müdür Yardımcısı Şadiye Yalçını ziyaret etti.

Kırhasanoğlu,ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada,Ankara’da yaptığımız görüşmelerde desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimize, İller Bankası Genel Müdür Yardımcımız ile DSİ Genel Müdür Yardımcımıza teşekkür ederim“ dedi.