KURUCALI MAHALLE SAKİNLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

02.11.2018 Cum

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçemize günlük yaylasından getirilecek suyla ilgili belediye toplantı salonunda Kurucalı mahalle sakinleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya,Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan,Kurucalı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Çıtlak,İnşaat Mühendisi Murat Kahyaoğlu ile Kurucalı mahalle sakinleri katıldı.

Yoğun katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Kırhasanoğlu,’’Günlük yaylasından getirilecek suyla ilgili halkımızla bir araya gelerek bilgilendirmelerde bulunmaya devam ettiklerini söyledi.

Akköy,Küçükköy,Şahinyuva köyleri ile Tepeköy,Kurucalı,Günece,Ahallı mahallelerinin bu su projesinden faydalanacağını ifade eden Kırhasanoğlu,şöyle devam etti:

''Bu sudan ilk olarak Tepeköy mahalle sakinleri faydalanmaya başladı.Günece mahalle sakinleri de Günece’ ye kadar gelecek olan yerin işçiliğini yapmaya başladı.Ahallı mahalle sakinleri de yapılacak çalışmanın ardından sudan faydalanmaya başlayacak.Şimdide Kurucalı mahalle sakinlerimiz bu sudan faydalanması için çalışmalara başlıyoruz.Bu zamana kadar ne yaptıysak mahalle sakinleriyle birlikte yaptık.Katkılarından dolayı mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.