ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA BAŞKAN KIRHASANOĞLUNU ZİYARET ETTİ

07.11.2018 Çar

Yağlıdere Yumurcak Anaokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlunu ziyaret etti.

Ziyarette, öğrenciler tarafından derslerde kendi hazırladıkları çiçeği Başkan Kırhasanoğluna takdim ettiler.

Öğretmenleri ile birlikte gelen öğrencileri kapıda karşılayan Başkan Kırhasanoğlu,öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, ziyarette yaptığı açıklamada, Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna ilçemizde başta Yumurcak Anaokulumuz olmak üzere eğitime yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum.’’dedi.

Öğrencilerimize daha nitelikli eğitim sunmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Öztürk,’’Bu kapsamda okulumuzun başarılı çalışmalarından dolayı okul müdiresi Figen Akçayı tebrik ediyorum’’dedi.

Geleceğin teminatı olan çocukların eğitimlerinin erken yaşta başlamasının gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, bu konuda özellikle anaokullarına büyük görev düştüğünü söyledi.

Çocukların her şeyi daha kolay öğrendikleri ve beyinlerine yazdıkları dönemlerin anaokullarına gittikleri yaşlar olduğunu belirten Kırhasanoğlu,öğrencilerimizin ziyaretinden oldukça memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. ’diye konuştu.

Ziyarette, Belediye Meclis Üyelerinden Ağabey Turan, İbrahim Aydın, Harun Durdu ile Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Erbey Ünver hazır bulundu.