PALAKLI MAHALLE SAKİNLERİYLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

07.11.2018 Çar

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,belediye toplantı salonunda palaklı mahalle sakinleriyle bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Kırhasanoğlu,toplantıya katılım sağlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti.

ilçemiz merkezininde faydalandığı kepeç kaynak suyunun mevcut şebekesinden ilave yapılarak mahalleye su getirilmesi için çalışma başlatılacağını söyleyen Kırhasanoğlu,gereken hassasiyeti gösterip bu sorunu kısa bir süre içinde çözüme kavuştaracağız.’’dedi.

Toplantıya, Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan, Belediye Yazı İşleri Müdürü Halit Yanbul,Hesap İşleri Müdürü Uğur Karaman,Palaklı mahalle muhtarı Mehmet Yanbul ile mahalle sakinleri katıldı.