KURUCALI MAHALLESİNDE HASTA YAŞLI VE TAZİYE ZİYARETİ DÜZENLENDİ

08.11.2018 Per

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçeye bağlı Kurucalı Mahallesinde hasta,yaşlı,ve taziye ziyareti düzenledi.

İlk olarak, Trabzon’da geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Secahattin Kurucayı ziyaret eden başkan kırhasanoğlu beraberindekilerle birlikte daha sonra,Salim,Hanife İbaş,Niyazi Kahraman, Azize Adem Durmuş, Mustafa Dudu Yılmaz, Mustafa Zühre Mete’yi evlerin de ziyaret etti.

Başkan Kırhasanoğlu,düzenlenen ziyaretlerde mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerde Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Turan Oflu, İsa Kahveci, Mahalle Başkanı Üzeyir Kahraman, Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram eşlik etti.