YAĞLIDERE BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

08.11.2018 Per

Yağlıdere Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı.

Belediye binasında yapılan Kasım ayı toplantısında gündeme alınan konular görüşüldü.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, güncel konuların yanı sıra,2019 Mali Yılı Gelir Tarifeleri ve 2019 yılı Mali Yılı bütçesi görüşülerek kabul edildi.

Toplantıda ayrıca, Yeni Yazlık köyü muhtarlığı tarafından ilçemize bağlı mahalle olması için yaptığı başvuru oy birliğiyle kabul gördü.

Toplantıya, Yazı İşleri Müdürü Halit Yanbul,Hesap İşleri Müdürü Uğur Karaman, Belediye Meclis Üyelerinden, Ağabey Turan, Abdullah Çakıroğlu, Harun Bölük, İlyas Kandemir, İbrahim Aydın, Hasan Özdemir, Harun Durdu,Ziyneti Kahyaoğlu, Harita Teknikeri Bünyamin Bektaş, Yazı İşleri Memuru Sunay Aydın katıldı.