KIRHASANOĞLUNDAN 10 KASIM MESAJI

10.11.2018 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kırhasanoğlu mesajında: Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Büyük Önder Atatürk, tüm dünyanın takdir ettiği büyük bir devlet adamı olduğunu belirterek şöyle devam etti:

''Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çağdaş ve örnek bir Cumhuriyet haline getirilebileceğini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altın harflerle yazdıran Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.''dedi.

Abdurrahman Kırhasanoğlu

Yağlıdere Belediye Başkanı