10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

10 KASIM ATATÜRK
12.11.2018 Pzt

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80.yıldönümü münasebetiyle Yağlıdere ilçesinde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Yağlıdere Kaymakamlığı bahçesinde sabah 09.00’da başlayan program kapsamında kaymakamlık, belediye başkanlığı çelenkleri Atatürk anıtına sunuldu.

Atatürk anıtına çelenk sunma töreninin ardından Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği saat 09.05’de siren sesleriyle birlikte saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Şehit Enver Şahin Ortaokulunda devam eden 10 Kasım programında günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması, Atatürk konulu konuşma, Atatürk temalı slayt gösterisi ile devam etti.

Düzenlenen törenlere Kaymakam Yasin Erdem, Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,İlçe Jandarma Komutanı Remzi Aslan, Emniyet Amiri Enes Çakır, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.