KIRHASANOĞLU:''EYNESİL BELEDİYE BAŞKANI ÇOŞKUN SOMUNCUOĞLU VE EYNESİL HALKINA MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

KIRHASANOĞLU:
12.11.2018 Pzt

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Belediye Başkanımız Coşkun Somuncuoğluna ve Eynesil halkına teşekkür ediyorum''dedi.

Bugün Eynesil Belediyespor –Yağlıderespor maçı için Eynesile giden Yağlıdere Belediye Başkanı ve Yağlıderespor Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,maçın doksan dakikasını Eynesil İlçe stadında Eynesil Belediye Başkanı Çoşkun Somuncuoğlu ile birlikte izledi.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Somuncuoğlu’na teşekkür eden Kırhasanoğlu,doksan dakikası çekişmeli gecen müsabakadan iki tarafta bir puan ile ayrıldı.Takımımız her hafta iyi grafik çizmeye devam ediyor. Bugün bizleri Eynesil de en iyi şekilde ağırlayan Belediye Başkanımız Coşkun Somuncuoğluna ve Eynesil halkına teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.