KIRHASANOĞLU:’’ÖZVERİLİ MÜCADELELERİNDEN DOLAYI FUTBOLCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM''

12.11.2018 Pzt

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,futbolcularımızın özverili mücadelelerinden tebrik ediyorum.’’dedi.

Kırhasanoğlu,Eynesil maçı dönüşü Espiye ilçesinde ilçemiz Üçtepe esnaflarından Mustafa Yılmaz’a ait iş yerinde Giresun’da iş yaşantısını sürdüren Yağlıdereli iş adamı Hakan Umar tarafından verilen yemekte yaptığı konuşmada,her hafta takım olarak iyiye gittiklerini söyledi.

Gecen hafta ligin güçlü ekiplerinden Tireboluspor ile berabere kaldıklarını bu haftada şampiyonluğa oynayan Eynesil Belediyespor maçında da galibiyeti koruyamayarak bir puana razı olduklarını ifade eden Kırhasanoğlu,’’inşallah bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde ligin diğer güçlü Ekiplerinden Derelispor maçından üç puan alarak üç puan hasretine son vermek istediklerini belirtti.

Kırhasanoğlu,her hafta olduğu gibi bu haftada maç sonu yemeği organizasyonu devam ediyor.Eynesil Belediyespor maçının ardından futbol takımımıza yemek jestinde bulunan iş adamı kardeşimiz Hakan Umar’a teşekkür ediyorum.’’diye konuştu.