AKDARI MAHALLESİNDE ASKER MEVLİDİNE KATILIM SAĞLADI

12.11.2018 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eynesil ilçesindeki spor programının ardından ilçeye gelerek iki tane daha programlara katılım sağladı.

İlk olarak Asker mevlidine katılan Kırhasanoğlu,daha sonra ilçe merkezinde nişan törenine katılarak genç çiftlerin nişan yüzüklerini taktı.

Akdarı Mahallesinde Aydın Sinirin oğlu Muhammet Sinir için evinde mevlid programı düzenlendi.

Programa, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Eşi Hatice Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir,İlçe Yönetim kurulu üyesi Fatma Özdemir,AK Parti ilçe Gençlik Kolları Yönetim kurulu üyesi İbrahim Bayram,din görevlileri ile mahalle sakinleri katıldı.

Programda, din görevlileri tarafından Kuranı Kerim okunarak tüm askerlerimiz için dualar edildi.

Program yapılan ikramın ardından sona erdi.