GENÇ ÇİFTLERİN NİŞAN YÜZÜKLERİNİ BAŞKAN KIRHASANOĞLU TAKTI

12.11.2018 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,ilçe halkının iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmamaya devam ediyor.

Gündüz Akdarı Mahallesinde Tuzcu ailesinin cenaze törenine katılan Başkan Kırhasanoğlu akşam da genç çiftlerin nişan yüzüklerini takarak mutluluklarına ortak oldu.

Yazlık köyünden Enver Öksüzoğlunun kızı Selda Öksüzoğlu ile Giresun lapa köyünden Hakan Ceylan’ın ilçemiz mert tuğra pide salonunda düzenlenen nişan törenine katılan Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, genç çiftlerin yüzüklerini taktı.

Bugün burada Öksüzoğlu ile Ceylan ailelerinin mutlu günlerine ortak olduklarını ifade eden Kırhasanoğlu,Yüce mevlam gençlerimizi mesut ve bahtiyar eylesin’’diye konuştu.

Nişan törenine Başkan Kırhasanoğlunun yanı sıra,Yazlık Köyü Muhtarı Hüseyin Boz,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Özdemir,AK Parti Teşkilat Başkanı Hüseyin Özdemir ile çok sayıda davetli katıldı.