KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

15.11.2018 Per

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun süper amatör kümede mücadele eden Yağlıderespor’un antrenmanını ziyaret etti.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Derelispor ile karşılaşacak olan Yağlıderespor’a başarılar dileyen Kırhasanoğlu,futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Derelispor müsabakasının önemine değinen Başkan Kırhasanoğlu,bu maç her iki taraf için önem arz ediyor. Haftalardır ligin güçlü ekiplerine karşı mücadele ediyoruz. İki haftadır da galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. İnşallah Derelispor müsabakasında galip gelerek galibiyet özlemine son vereceğiz.’’dedi.

Öte yandan Yağlıderesporlu futbolculardan Emre Toker’e teknik heyet ve futbolcular tarafından doğum günü sürprizi gerçekleştirildi.

Sürpriz karşısında duygulandığı gözlenen Toker’de Derelispor müsabakasında gol sözü verdi.

Antrenman ziyaretinde Gençlik Spor İlçe Müdürü Habil Kır, Teknik Direktör Güven Karaman, Yöneticilerden Aytekin Oflu, İş adamı Hüseyin Özdemir hazır bulundu.