KIRHASANOĞLU YEŞİLPINAR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

17.11.2018 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Yeşilpınar köyünü ziyaret etti.

İlk olarak Görele ilçesinde hayatını kaybeden Erol Karatepe’nin Yeşilpınar köyü merkez camisinde düzenlenen cenaze törenine katılan Kırhasanoğlu,daha sonra hanyanı mevkiinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İlçeye bağlı mahalle ve köylerde hasta ve yaşlı ziyaretlerinin yanı sıra cenaze ve düğün programlarına katılarak halkımızın içinde olmayı sürdürdüklerini ifade eden Kırhasanoğlu,bugün de ilk olarak Erol kardeşimizin cenaze törenine katıldık. Erol kardeşimize Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.’’dedi.