BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN İLÇEDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİMİZE YEMEKLİ PROGRAM DÜZENLENDİ

24.11.2018 Cmt

Yağlıdere Belediye Başkanlığımız tarafından ilçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda ilçemize bağlı mahalle ve köylerde görev yapan öğretmenlere yönelik yemekli program düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, programın açılışında yaptığı konuşmada, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü en içten dileklerime kutluyorum.’’dedi.

İlçede eğitime katkıları nedeniyle Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Öztürk,sağolsun başkanımızın bizlere bu zamana kadar eğitimle ilgili çok büyük katkılarını gördük. Görmeye de devam ediyoruz’’diye konuştu.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonunda düzenlenen programa, Yağlıdere Belediye Başkan Vekili Harun Durdu, Belediye Meclis Üyesi Ağabey Turan,MHP İlçe Başkanı Kamil Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Öztürk, Millî Eğitim Şube Müdürü Eda Çıtır, Gençlik Spor İlçe Müdürü Habil Kır, Öğretmen Evi Müdürü Şeref Kılıç, okul müdürleri ile öğretmenler katıldı.