HACI KANGALA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

03.12.2018 Pzt

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İbraihm Aydın,Eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kangal, Yusuf Demir ile birlikte ilçemiz Üçtepe Beldesi esnaflarından Hacı Kangalı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Hacı Abimizin Üçtepe beldesinin sevilen simalarından olduğunu ifade eden Başkan Kırhasanoğlu,hastanede tedavisinin ardından evinde dinleniyor. Sağlık Durumu da her gün daha iyiye gittiğini belirtti.

Hacı Kangal’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkanlarımıza ve teşkilatına anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’diye konuştu.