KIRHASANOĞLU:’’İŞ ADAMI METİN KURUCAYA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’’

03.12.2018 Pzt

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Giresun 15 Temmuz Spor Kompleksinde Yağlıderespor’un Yeniyolspor ile oynanan lig maçını takip etti.

Kırhasanoğlu,maçın ardından iş adamı Metin Kuruca tarafından verilen galibiyet yemeğinde bir de konuşma gerçekleştirerek,Yağlıderespora katkılarından dolayı Kurucaya teşekkür etti.

Ligde güçlü ve zayıf takımın olmadığını ifade eden Kırhasanoğlu,bizler bu ligde özverili bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta Yeniyolspor bu ligini güçlü ekibi Derelispor’u yendi. Bugün de biz onları yendik. Biz de önceki hafta Derelispora mağlup olmuştuk. Bu ligde hangi takımın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. İnşallah bu maç çıkış maçımız olur’’dedi.

Kırhasanoğlu,bugün kü maçın ardından takımımıza galibiyet yemeği ikramında bulunan iş adamı abimiz Mekan İnşaat (Maken Life) sahibi Metin Kurucaya çok teşekkür ediyoruz. Sağolsun yıllardır Yağlıderemize ve Yağlıderesporumuza her zaman gereken desteği vermiştir. Vermeye de devam ediyor. Kendisine iş hayatında başarılar diliyorum.’’diye konuştu.

İş adamı Metin Kuruca'da,bizler Yağlıdere ilçemizin ve Yağlıderesporumuzun imkanlar ölçüsünde her zaman yanında olduk.Olmaya'da devam ediyoruz.''dedi.

Bugün kü galibiyetinden dolayı Yağlıderespor futbol takımımızı tebrik ettiğini ifade eden Kuruca,''inşallah bundan sonrada lige güzel maçlar çıkarmaya devam edip ilçemizi başarıyla temsil edecektir.Bizler Mekan Life (mekan inşaat olarak bundan sonra da Yağlıderesporumzun ve Yağlıderemizin hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz.''diye konuştu.