KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

05.12.2018 Çar

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,bu akşam ilçede spor tesislerinde düzenlenen Yağlıderespor Antrenmanını ziyaret etti.

Kırhasanoğlu,ziyarette,yaptığı konuşmada, Yağlıderespora bugüne kadar katkıları olan bütün Yağlıderelilere teşekkür ediyorum.’’dedi.

Mustafa Ekiz ve Cevdet Özdemir’e bu akşamki katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Kırhasanoğlu,futbolcularımız her hafta üzerine katarak devam ediyorlar. Puan sıralamasında orta sıralardayız ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkacağımızı ümit ediyorum. Biz buna inanırsak güvenirsek bunu da başaracağımıza inanıyorum’’diye konuştu.

Düzenlenen antrenmanda, Yağlıderespor Eski Başkanlarından Mustafa Bülent Kılıç, Yöneticilerinden, Uğur Karaman, Muammer Kılıç, Kahraman Yıldız, Samet Genç, Teknik Direktörü Güven Karaman, Eski Futbolculardan Erkan Cantürk, Onur Yanbul,iş adamlarından Mehmet Ali Çıtlak,Hüseyin Özdemir, Ethem Yanbul,Özkan Cantürk, Emin Çayan, ile futbolcular hazır bulundu.