SINIR ŞEHİT SÜLEYMAN KUL ORTAOKULU KIZ FUTSAL TAKIMINDAN ZİYARET

06.12.2018 Per

Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu Kız Futsal Takımı Okul Müdürü Ömer Gönder, Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Asılsoy ile birlikte Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasnoğlunu ziyaret etti.

Ziyarette, Şubat ayında İlçemizi Yıldız Kızlarda temsil edecek olan kız futsal takımına belediye meclis üyeleri Abdullah Çakıroğlu, Harun Durdu,Ahmet Bayram, Harun Bölük, İlyas Kandemir, Hasan Özdemir, Ziyneti Kâhyaoğlu’nun da katılımıyla malzeme yardımında bulunuldu.

Spor ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Yağlıdere Belediye Başkanı Aburrahman Kırhasanoğlu,ilçede spora her zaman büyük önem verdiklerini söyledi.

Süper amatör kümede ilçemizi başarıyla temsil eden Yağlıderespor başta olmak üzere Halk Eğitim merkezi karate takımı ve diğer okul takımlarımızın spor takımlarına bu zamana kadar gereken desteği verdiklerini ifade eden Kırhasanoğlu,şöyle devam etti :

‘’Bugün de sınır köyümüzün Şehit Süleyman Kul ortaokulu kız futsal takımını belediyemizde ağırlayarak grup maçlar öncesi malzeme yardımında bulunduk. Okulumuz daha önceden futbol maçlarında bölge şampiyonu olmuş Türkiye derecesi yapmış bir okulumuzdur. Giresun'daki grup maçlarında da başarılı olup il birincisi olacağına inanıyorum. Kız futsal takımımıza grup maçlarında başarılar diliyorum.’’diye konuştu.

Okul Müdürü Ömer Gönder ise, Okullarına her zaman desteklerini esirgemeyen Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bizlere verilen bu desteği il şampiyonu olarak taçlandırmak istiyoruz.’’dedi.

Konuşmaların ardından sporculara malzeme yardımı gerçekleştirildi.