TEPEKÖY ELEKÇİ MEVKİİNDE BELEDİYE VATANDAŞ İŞ BİRLİĞİYLE YOL ÇALIŞMASINA BAŞLANDI

14.12.2018 Cum

Yağlıdere ilçemize bağlı, Tepeköy Elekçi mevkiinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışmasına başlandı.

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Tepeköy Mahalle Muhtarı Necati Bebek, AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile  birlikte yapılan yol çalışmasını yerinde takip ettiler.

Elekçi mevkiinde yıllardır mahalle halkının yol sorunu yaşadığını ifade eden Başkan Kırhasanoğlu,belediye vatandaş iş birliğiyle mahallemizde yeni bir çalışmaya daha başladık. İnşallah yapılacak çalışmanın ardından mahalle halkımız yıllardır özlemini çektiği bu sorunu ortadan kalkmış olacaktır.’’dedi.

Tepeköy Mahalle Muhtarı Necati Bebek ise, elekçi kaş altı mevkiinde belediye vatandaş iş birliğiyle yol çalışmasına başlandığını belirterek, Yıllardır birçok kez gündeme geldi. Âmâ bir türlü çözüme kavuşmamıştı. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğluna ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum.’diye konuştu.