YENİ YAZLIK KÖYÜNDE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

14.12.2018 Cum

Yağlıdere ilçemize bağlı Yeni Yazlık köyü sakinleriyle istişare toplantısı düzenlendi.

Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti İlçe Başkan vekili Mustafa Turan Oflu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özdemir ile birlikte Yeni Yazlık köyünde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Başkan Kırhasanoğlu,toplantıya katılımlarından dolayı Yeni Yazlık köyü sakinlerine teşekkür etti.

Pazar günü yapılacak referandumda Yeni Yazlık köyünün belediye ye bağlanmasının köyümüze faydası olacağını ifade eden Başkan Kırhasanoğlu, Yapılacak referandum da son kararı Yeni Yazlık köyü sakinleri verecektir. Şimdiden referandumun hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’dedi.

Düzenlenen toplantıya, Yeni Yazlık köyü Muhtarı İbrahim Bektaş ile Yeni Yazlık köyü sakinleri katıldı.