KIRHASANOĞLU ÖMERLİ KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

16.12.2018 Paz

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Referanduma giden Ömerli Köyünü ziyaret etti.

Seçim sonuçlarının Ömerli köyüne hayırlı olmasını dileyen Kırhasanoğlu,bizler bundan sonra belediye imkanları ölçüsünde diğer mahallelere olduğu gibi bu yeni mahallemize de hizmet götürmeye gayret göstereceğiz. Sonuçların ardından 11 olan mahalle sayımız 12'e yükselecektir. Hayırlı uğurlu olsun.’’diye konuştu.

Referandum için sandığa giden Ömerli köyündeki toplam 185 kişiden 107'si 'Evet' oyu kullanırken 73 kişi de 'Hayır' oyu kullandı.