KIRHASANOĞLU YAĞLIDERESPOR ANTRENMANINI ZİYARET EDEREK YENİ TEKNİK EKİBE BAŞARILAR DİLEDİ

26.12.2018 Çar

Yağlıderespor Başkanı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,Yöneticilerden Uğur Karaman, Muammer Kılıç, Kahraman Yıldız, Aytekin Oflu ile birlikte Yağlıderespor antrenmanını ziyaret ederek göreve yeni getirilen teknik direktör Mustafa Aydın ve kaleci antrenörü Ali Şahine başarılar diledi.

Kırhasanoğlu,ziyarette yaptığı açıklamada, hocamızın takımımıza iyi katkılar sunacağını umut ediyorum.’’dedi.

Birlik ve beraberliğin başarı getireceğini ifade eden Kırhasanoğlu,ligin ikinci yarısındaki maçları almak için önce kararlı olacağız. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Hocamıza da yeni görev yerinde Yağlıderesporumuzda başarılar diliyoruz’’dedi.

Bu işin birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade eden Yağlıderesporun yeni teknik direktörü Mustafa Aydın ise, bu işi bizden çok sporcularımızın istemesiyle olacağını isterlerse sporcuların yapamayacağı şeyin olmayacağını belirtti.

Aydın, önemli olan onların sahaya istekleri ve arzuları yansıtmaları olacaktır. Onun da neticesi puan olarak dönecektir. Önemli olan sporcularımızın bu işi sabretmesi sevmesi ve yapmasıdır. Şu an bu görüntümüz var. İnşallah ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak başlayacağız. İnşallah ligi en iyi yerde tamamlamayı gayret ederiz.’’diye konuştu.