KAYMAKAMLAR,BELEDİYE BAŞKANLARI VE MAHALLE VE KÖY MUHTARLARIYLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

03.01.2019 Per

Giresun Vali Harun Sarıfakıoğulları, Espiye ilçemizde Espiye, Keşap, Yağlıdere ve Güce ilçelerine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi.

Espiye Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantının ana gündem maddesi; başta uyuşturucuyla mücadele olmak üzere, köy ve mahallelerin ihtiyaç ve istekleri ile ilgili oldu.

Yağlıdere Kaymakamı Yasin Erdem, Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Üçtepe Belediye Başkanı Harun Öztürk,ilçeye ve beldeye yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında sunumda bulundular.

Toplantının sonunda Vali Sarıfakıoğulları, muhtarlara tek tek söz vererek taleplerini dinledi.